Parkettslipning i Lund

Behöver ni hjälp att slipa eller renovera ert parkettgolv? Då kan ni höra av er till oss för bästa möjliga resultat. Vi är ett familjeföretag med över 60 år i branschen. Vår erfarenhet och expertis innebär en garanti för alla våra kunder. Vi är noga med att slipa golvet enligt era villkor och önskemål. Därför är vi alltid lyhörda och erbjuder fri konsultation samt offert. På så vis vet vi vad ni förväntar er, och kan leverera i enlighet med detta. För kvalitativ parkettslipning i Lund och närliggande kommuner, välkomna till oss på Widens Golv & Måleri AB.

Experter på golv

Kanske är ni osäkra på vilket av alla alternativ som bäst passar er parkett. Oroa er inte. Vi har lång erfarenhet samt djupgående expertis inom fältet, vilket innebär att vi kan hjälpa er finna en optimal lösning för era behov. Ett väl utfört arbete innebär i bästa fall att ni inte behöver göra något med era golv på mellan 20-50 år. Annat än att snabbt torka av dem emellanåt förstås. Se därför till att anlita en pålitlig golvslipare. Det lönar sig garanterat!

Kontakta Widens Golv & Måleri AB för parkettslipning i och i närheten av Lund.

På kundens villkor

Kom ihåg: Ni bestämmer hur ni vill ha ert golv. Fram till mitten av 90-talet var det mycket populärt med glänsande parkettgolv. Idag väljer de allra flesta istället en matt yta. Oavsett vad ni föredrar kan vi ordna det. Vi ger dessutom tips på vilka metoder som bäst lämpar sig för er parkett.

Prisvärt med rotavdraget

Våra redan ytterst prisvärda tjänster blev plötsligt billigare tack vare rotavdraget. Se till att utnyttja detta då ni ska slipa parketten. Somliga tycks tro att det är besvärligt och omständligt. Helt fel! Vi tar nämligen hand om hela den administrativa processen. Superenkelt med andra ord.

Inte bara golvslipning

Utöver golvslipning erbjuder vi även tapetsering och målning. Om man planerat en totalrenovering är det generellt klokt att ta både väggar och golv samtidigt. Kontakta oss för effektiva helhetslösningar. Bland våra tjänster hittar ni:

  • Golvläggning
  • Golvslipning
  • Måleri
  • Tapetsering

Familjeföretag i tredje generationen

Vi är ett familjeföretag med stor yrkesstolthet. Med över 60 års erfarenhet vet vi vad som krävs för att leverera kvalitet som gör skillnad. Widens Golv & Måleri AB – Ert givna val vid parkettslipning i och runt omkring Lund. Välkomna!

Begär offert