Om oss

Det är inte många som, utan att förvränga sanningen, kan kalla sig den mest erfarna aktören inom sin bransch. Det kan vi! Widens Golv & Måleri AB är nämligen Sveriges äldsta golvsliparfirma. Vi grundade vår verksamhet på 50-talet och har genom åren slipat tiotusentals golv åt en lång rad nöjda kunder. Genom att vara lyhörda inför era önskemål försäkrar vi oss om att slutresultatet blir till belåtenhet. Hör gärna av er vid förfrågningar. Vi erbjuder fria konsultationer och offerter så att ni redan från början är införstådda med projektets omfattning och utformning. Välkomna!

Kvalitet och Expertis sedan 50-talet

Ända sedan femtiotalets mitt har vi på Widens Golv & Måleri AB hjälpt människor med renoveringen av sina fastigheter. Verksamheten grundades av Sven Widen. Han förde sitt hantverkskunnande vidare till sin son Anders som idag driver firman. Anders son, Jonas, jobbar även han inom företaget vilket innebär att vi nu är inne på vår tredje generation av söner. Våra många år i branschen innebär att vi besitter fördjupad kompetens inom fältet. Kontakta oss för kvalitet utöver det vanliga.

På era villkor

Vi är noga med att ta hänsyn till våra kunders specifika önskemål. På så sätt försäkrar vi oss om att ni blir nöjda med slutresultatet. Då vi känner till alla material och kvaliteter kan vi dessutom ge förslag på de bäst lämpade åtgärderna för just era golv. Det lönar sig att satsa på erfarenhet och kvalitet. Välkomna till Widens Golv & Måleri AB!

Begär offert